5 dolog, amiért hálásak vagyunk
2017. szeptember 01. Blog Nincs hozzászólás

Kedves Olvasóink!

A Webzegézis közel másfél éves fennállása óta igyekeztünk két hetente posztolni számunkra, és reméljük számotokra is érdekes teológiai, hitvédelmi és világnézeti cikkeket. Ezt a blogot Bálinttal együtt egy olyan szolgálatnak tekintjük, mely elérhet sok érdeklődőt és hívőt egyaránt. Célunk, hogy minél több ember tudjon e blogon keresztül elmélkedni Isten dolgairól és a kereszténység hitéről, hiszen ezen keresztül is közelebb kerülhet Jézus Krisztushoz, jobban megértheti Őt, aki mindent odaadott azért, hogy ez a kapcsolat létrejöjjön Isten és ember között. Mindezért, szeptembertől megújult erővel folytatni fogjuk a bejegyzések „gyártását”, mert Istennek hála folyamatosan jönnek új feldolgozandó témák ötletek, többek között a ti bátorító visszajelzéseitek alapján is.

E bejegyzésben 5 dolgot szeretnék leírni, amiért hálásak vagyunk a Webzegézis blog íróiként:

  1. Hálásak vagyunk Istennek azokért a pillanatokért olvasóink életében, amikor valamelyik bejegyzés miatt Isten megváltoztatta a szívüket, és új hitet és gondolkodást adott nekik az életük egy területével kapcsolatban.
  2. Hálásak vagyunk Istennek, mert miközben elmélyültünk egy-egy témában a mi gondolkodásmódunk is megváltozott, és ezzel mi is mindig egy picit jobban értjük az Örökkévaló dicsőséges dolgait.
  3. Hálásak vagyunk azokért a magukat nem kereszténynek valló emberekért, akik olvassák bejegyzéseinket, és időnként vitakommenteket is írnak. Nagyra értékeljük azokat a lehetőségeket, amikor párbeszédet folytathatunk kiváló kutatókkal (pl.: Dr. Boldogkői Zsolttal).
  4. Hálásak vagyunk az olvasóink kommentjeiért és szóbeli visszajelzéseiért, mellyel egyre jobban látjuk, hogy mik azok a témák, amiket érdemes lenne megjelenítenünk a Webzegézisen.
  5. Végül, de nem utolsó sorban hálásak vagyunk gyülekezetünkért, a Golgotáért és Ifi csapataiért, akik támogató és szerető közösségként ott vannak mindenben mellettünk, és segítik szolgálatunkat.

+1  Ráadásként pedig nagyon hálásak vagyunk Dezsényi Balázs barátunkért, aki lektori tanácsaival és hozzászólásaival igen sokat segít abban, hogy az  érveléseink stílusa és tartalma egyre színvonalasabb irányba haladjon.

Végszóként szeretnék reagálni egy többször visszatérő olvasói visszajelzésre a bejegyzéseink hosszúságával kapcsolatban. A kezdetektől arra törekedtünk, hogy bejegyzéseink 2000-2500 szónál ne legyenek hosszabbak. Abban viszont továbbra is egyetértünk, hogy vannak témák, melyeket nem lehet ennél sokkal rövidebben kifejteni, így e limit megmarad a jövőben is. Bátorítunk azonban mindenkit, hogy ne adja fel az olvasást az elején, mert ennyi elmélyülés hasznos lehet, az Isten dolgain való elmélkedésben. Mi pedig ígérjük, hogy továbbra is igyekszünk kerülni a terjengős, feleslegesen ismételt szövegeket, így akár egy 2500 szó terjedelmű bejegyzésben is az elejétől a végéig a téma szempontjából hasznos információk lesznek.

Minden olvasónknak sok áldást kívánunk 2017 fennmaradó hónapjaira!

 

Baji Péter

Baji Péter (1988–) ifjúsági lelkipásztor,
bibliai tudományok (BA) - Logos Hungary Keresztény Főiskola
PhD földtudományok, társadalomföldrajz - ELTE Földtudományi Doktori Iskola
Baji Péter

Latest posts by Baji Péter (see all)

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük